Κολύμβηση: Στο Βερολίνο ο Χρήστου για το Παγκόσμιο κύπελλο

Newsroom
Κολύμβηση: Στο Βερολίνο ο Χρήστου για το Παγκόσμιο κύπελλο

bet365

Στον πρώτο φετινό αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης της FINA, που διεξάγεται το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου στο Βερολίνο, θα αγωνιστεί ο Απόστολος Χρήστου.

Ο Απόστολος Χρήστου θα έχει την ευκαιρία για ένα πρώτο αγωνιστικό τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, το οποίο θα γίνει τον Δεκέμβριο στη Μελβούρνη.

Θα αγωνιστεί το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου στο Παγκόσμιο κύπελλο του Βερολίνου, σε έναν αγώνα με αρκετούς δυνατούς αθλητές.

Μεταξύ αυτών, ο μεγάλος αντίπαλος του πρωταθλητή Ευρώπης Χρήστου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ιταλός Τόμας Τσέκον, οι Αμερικανοί Σέιν Κάσας και Τομ Σιλντς, αλλά και ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνερ, που ειδικεύεται στη μικρή πισίνα.

Ο Ελληνας κολυμβητής θα μετάσχει το Σάββατο (22/10) στα 50μ. ύπτιο, όπου με 22.87 έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στος 64 συμμετέχοντες και την Κυριακή (23/10) στα 100μ. ύπτιο, όπου με 49.87 έχει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, πίσω από τον Κάσας (49.23).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα