Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στην 11η θέση η Δράκου στα 50μ. ελεύθερο

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στην 11η θέση η Δράκου στα 50μ. ελεύθερο

bet365

Η Νόρα Δράκου δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο μεγάλο στόχο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, την πρόκριση στον τελικό στα 50μ. ελεύθερο, παίρνοντας την 11η θέση.

Η Νόρα Δράκου μετά την 7η θέση στα 50μ. ύπτιο, ήθελε να βρεθεί στον τελικό και στα 50μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, κάτι που δεν συνέβη.

Η 30χρονη κολυμβήτρια με 25.20 σημείωσε την καλύτερη φετινή της επίδοση στον ημιτελικό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, παίρνοντας την 11η θέση.

Η οκτάδα του τελικού «έκλεισε» κάτω από τα 25 δευτερόλεπτα, με την Τέσα Χίλεν από την Ολλανδία να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο με 24.99.

Η Σουηδή Σάρα Σέστρεμ ήταν η ταχύτερη των ημιτελικών με 24.27 και παραμένει το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κύπρια Αννα Χατζηλοϊζου, η οποία κατέλαβε τη 12η θέση με 25.48.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα