Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας: Ο Κυνηγάκης και η Λεμπλ πρωταθλητές στα 5 χλμ.

Newsroom
Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας: Ο Κυνηγάκης και η Λεμπλ πρωταθλητές στα 5 χλμ.

bet365

Ο Άλκης Κυνηγάκης και η Ηλέκτρα Λεπμλ αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στα 5 χλμ. κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα στην παραλία του Διστόμου.

Ο Άλκης Κυνηγάκης στους άνδρες και η Ηλέκτρα Λεμπλ στις γυναίκες πήραν την πρώτη θέση στις κούρσες των 5 χλμ. του πανελληνίου πρωταθλήματος open water στην παραλία του Διστόμου στα Άσπρα Σπίτια.

Ο Κυνηγάκης του ΑΠ Παλαιού Φαλήρου, επανήλθε στη δράση μετά την ατυχία που είχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης να μην πάρει μέρος στον αγώνα των 10 χλμ. καθώς νόσησε στον κορονοϊό.

«Ευχαριστήθηκα τον αγώνα, είναι πολύ καλή η διοργάνωση και φοβερή η τοποθεσία. Είχε ένα μικρό ρευματάκι, αλλά πήγε καλά. Πλέον ετοιμάζομαι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στόχος μου είναι η καλύτερη θέση, δεν θέλω να βάλω κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί είναι μια πολύ περίεργη χρονιά, έχω κολλήσει δυο φορές κορονοϊό, δεν θα ορίσω κάτι. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως κάνω πάντα» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής που ήταν στην 5η θέση στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

lebl

Η Ηλέκτρα Λεμπλ (Ολυμπιακός) πήρε την πρώτη θέση στις γυναίκες, μπροστά από την Νεφέλη Γιαννοπούλου (Αρης Θ.): «Πρώτη φορά κολυμπάω στα Άσπρα Σπίτια. Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Η αλήθεια είναι πως δεν μεσολάβησε μεγάλο διάστημα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα της πισίνας, και όλοι είμαστε λίγο κουρασμένοι. Ανυπομονώ όμως να αγωνιστώ στο δεκάρι και τη σκυτάλη. Δεν ξέρω ακόμα τί θα γίνει με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», τόνισε η Λεμπλ.

Στις 17.00 θα δοθεί η εκκίνηση στο ομαδικό 5.000μ. (ανδρών-γυναικών, 19 ετών και κάτω, 16-15-14 ετών).

 

Τελευταία Νέα