Κολύμβηση: Καναδή αθλήτρια κατήγγειλε ότι την νάρκωσαν την τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Newsroom
Κολύμβηση: Καναδή αθλήτρια κατήγγειλε ότι την νάρκωσαν την τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

bet365

Η FINA ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με την καναδική ομοσπονδία κολύμβησης εξετάζοντας την αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη του Τόκιο Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ, η οποία κατήγγειλε ότι βρέθηκε ναρκωμένη την τελευταία νύχτα του εφετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη.

Η 22χρονη αθλήτρια της κολύμβησης, Μέρι Σόφι Χάρβεϊ, ανήρτησε φωτογραφίες της στο Instagram, γράφοντας ότι ξύπνησε «εντελώς χαμένη» με «δεκάδες μώλωπες» στο σώμα της μετά το περιστατικό και αναγκάστηκε να μοιραστεί την εμπειρία της καθώς... «αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν πάρα πολλές φορές».

Η Καναδή αθλήτρια που πήρε μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την 4Χ200 του Καναδά, ανέφερε πως βρέθηκε ναρκωμένη και με μώλωπες στο σώμα της, μετά την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην Ουγγαρία. Γι’ αυτό τον λόγο η Παγκόσμια ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα.

«Η FINA γνωρίζει τις οδυνηρές αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ και ανησυχεί βαθιά για την ευημερία της. Το 2021, η FINA υιοθέτησε εκτεταμένα μέτρα με στόχο την προστασία των αθλητών και θα ανατεθεί ένας Ανεξάρτητος Αξιωματικός Έρευνας για να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα» ανέφερε η ανακοίνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

 

Τελευταία Νέα