«Ακρόπολις»: Με την Κατίνκα Χόζου στο ΟΑΚΑ

«Ακρόπολις»: Με την Κατίνκα Χόζου στο ΟΑΚΑ

bet365

Η επονομαζόμενη «Iron Lady» της παγκόσμιας κολύμβησης, η Κατίνκα Χόζου θα πάρει μέρος στο «Ακρόπολις», που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας κολύμβησης, η Κατίνκα Χόζου θα πάρει μέρος στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που θα γίνει στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το τριήμερο 13-15 Μάη.

Η επονομαζόμενη "Iron Lady" ("Σιδηρά Κυρία") θα είναι στην Αθήνα για να πάρει μέρος στο «Ακρόπολις», ανεβάζοντας το κύρος της διοργάνωσης και αποτελώντας πόλο έλξης, στην προσπάθεια της ΚΟΕ να αναβαθμίσει τους αγώνες.

Η 33χρονη κολυμβήτρια από την Ουγγαρία, που ειδικεύεται στις μικτές, έχει στη συλλογή της τρία χρυσά μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας τη νίκη στο Ρίο ντε Τζανέιρο στα 200μ., 400μ. μικτή ατομική, και στα 100μ. ύπτιο.

Σε παγκόσμια πρωταθλήματα σε 50άρα και 25άρα πισίνα η Χόζου από το 2009 έχει κατακτήσει 26 χρυσά μετάλλια και άλλα 35 από τα ευρωπαϊκά. Συνολικά στη συλλογή της από διεθνή πρωταθλήματα μετρά 64 χρυσά, 20 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια. Η Χόζου στο «Ακρόπολις» προτίθεται να πάρει μέρος στα 200μ. και 400μ. μικτή ατομική, καθώς και στα 200μ. πεταλούδα. Στο μεταξύ στο «Ακρόπολις» θα μοιραστούν συνολικά 70.000 ευρώ σε χρηματικά έπαθλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα