Καράτε: Πρόσκληση για τα World Games στην Χατζηλιάδου

Newsroom
Καράτε: Πρόσκληση για τα World Games στην Χατζηλιάδου

bet365

Η Παγκόσμια ομοσπονδία καράτε έδωσε πρόσκληση στην Ελενα Χατζηλιάδου να αγωνιστεί στο κορυφαίο event του αθλήματος, τα World Games.

Τα World Games στο καράτε είναι ένας θεσμός που διεξάγεται ανά 4 χρόνια, με τους 8 κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Στην φετινή διοργάνωση που θα γίνει στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα θα είναι και η Ελενα Χατζηλιάδου!

Η Κατερινιώτισσα αθλήτρια έλαβε πρόσκληση σε αυτό το σπουδαίο event για το καράτε και αποφάσισε να την δεχτεί καθώς έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να αγωνιστώ ξανά μετά τον τραυματισμό μου. Ο χρόνος αποθεραπείας και της προετοιμασίας δεν ήταν αρκετός, αλλά δεν μπορώ να πω όχι ξανά στους Παγκόσμιους Αγώνες αφού προκρίθηκα και την προηγούμενη φορά!

Ο Θεός βλέπει, ο Θεός εκτιμά και σου δίνει την κατάλληλη στιγμή αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Εγώ και ο πατέρας μου ξανά στο φυσικό μας περιβάλλον, στο σπίτι μας» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Χατζηλιάδου.

Ανάρτηση Χατζηλιάδου

 

Τελευταία Νέα