Καράτε: Χάλκινο οι Πανετσίδου και Κυδωνάκη στο ευρωπαϊκό

Newsroom
Καράτε: Χάλκινο οι Πανετσίδου και Κυδωνάκη στο ευρωπαϊκό

bet365

Οι Βίκυ Πανετσίδου και Κέλλυ Κυδωνάκη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας, σειρά παίρνουν ο Στέφανος και ο Διονύσης Ξένος.

Η εθνική ομάδα καράτε πανηγυρίζει τα δύο πρώτα από τα πέντε συνολικά μετάλλια που διεκδικεί αυτό 6το Σαββατοκύριακο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας με τις Βίκυ Πανετσίδου και Κέλλυ Κυδωνάκη να κατακτούν το χάλκινο στην κατηγορίας της.

Την αρχή έκανε η Κέλλυ Κυδωνάκη, που συνδύασε το ντετμπούτο της στη διοργάνωση με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +68κ. Η 21χρονη στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο νίκησε την Λούσια Λέσιακ από την Κροατία με 3-1 και εξασφάλισε θέση στο βάθρο. Η Ελληνίδα ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες το 2018.

Λίγο μετά η Βίκυ Πανετσίδου έφθασε στο 4ο μετάλλιο της καριέρας της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η 32χρονη από τη Βέροια νικώντας την Ανίτα Μακιάν από την Αρμενία με 7-4 εξασφάλισε την 3η θέση στα -68κ. Η Πανετσίδου, που ήταν 2η στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόρετς, έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Αθήνα το 2000 (+68κ.), ενώ έχει ένα ακόμα χάλκινο στη συλλογή της.

Δείτε τον αγώνα της Κυδωνάκη στο 01:50 και της Πανετσίδου στο 35:20.


Οι άλλες ελληνικές συμμετοχές
Σάββατο 28 Μαΐου

16:00 -60kg (Α) 3η θέση: Στέφανος Ξένος – Φλόριαν Χάας (Γερμανία)

18:40 -67kg (Α) ΤΕΛΙΚΟΣ: Διονύσης Ξένος – Ουιγκούρ Μπουράκ (Τουρκία)

Κυριακή, 29 Μαΐου

10:00 Ομαδικό Κούμιτε (Α) 3η θέση: Ελλάδα – Πορτογαλία

 

Τελευταία Νέα