Μαριαλένα και Σάκης Κατσούλης είδαν φίλους και παλιούς συναθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε (pic)

Newsroom
Μαριαλένα και Σάκης Κατσούλης είδαν φίλους και παλιούς συναθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε (pic)

bet365

H Μαριαλένα από το Survivor ως παλιά πρωταθλήτρια του καράτε, παρακολούθησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πετρούπολη.

Στο κλειστό της Πετρούπολης βρέθηκε ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε.

Η παρουσία τους δεν ήταν τυχαία καθώς η Μαριαλένα υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άθλημα, ενώ και ο Κατσούλης έχει μαύρη ζώνη στο σότοκαν (ένα από τα στυλ του καράτε).

Μαριελένα και Κατσούλης με αδέρφια Ξένου

Η Μαριαλένα μαζί με τον Διονύση Ξένο σπούδαζαν παρέα στα ΤΕΦΑΑ και ήταν συναθλητές. Εχουν πολύ καλές σχέσεις και αγωνίζονταν για τον ίδιο σύλλογο στην Πετρούπολη.

Η Μαριαλένα ήταν από τα ταλέντα του καράτε και μάλιστα είχε κατακτήσει πέρα από τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό κορασίδων το 2010. Εχει επίσης μια 5η θέση σε Ευρωπαϊκό νεανίδων το 2013, χρονιά που τα παράτησε κιόλας, όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Ξένος στο Gazzetta.

Κατσούλης και Μαριαλένα με Διονύση Ξένο

«Ήταν μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες που έχω γνωρίσει ποτέ. Μετά τα παράτησε» δήλωσε ο Ξένος, εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης στα -67.

H τελευταία του ατάκα (ότι τα παράτησε η Μαριαλένα) έδωσε… ψωμί στον Κατσούλη να σχολιάσει το γεγονός. «Η γνωστή Μαριλένα που όλοι γνωρίσαμε» ήταν το πείραγμα που της έκανε όταν ειπώθηκε η ιστορία για το πώς τα παράτησε.

Η Μαριαλένα πάντως ήταν ενθουσιασμένη με την παρουσία της στο κλειστό της Πετρούπολης και τραβούσε βίντεο από τους αγώνες, κυρίως αυτόν του πρώην συναθλητή της.

Ποστάρισμα Μαριαλένας

 

Τελευταία Νέα