Βραβεία ΕΑΚ: Αθλητής της χρονιάς ο Παύλος Κοντίδης!
Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, μετά το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Παύλος Κοντίδης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2024, στα 52α Βραβεία της ΕΑΚ, που διεξήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης (16/1) στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Ο Κύπριος ιστιοπλόος που εχθές (15/1) ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ πως θα βραβευτεί -και εκεί- ως «Αθλητής της χρονιάς 2024», σήκωσε ψηλά στη Γαλλία την Κυπριακή σημαία, κάνοντας περήφανους όλους τους Κύπριους του πλανήτη το περασμένο καλοκαίρι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
