Ιστιοπλοϊα: Απεβίωσε ο Τέλης Αδαμόπουλος

Newsroom
Ιστιοπλοϊα: Απεβίωσε ο Τέλης Αδαμόπουλος

bet365

Ο πρώην παράγοντας της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας Αριστείδης Αδαμόπουλος, τον οποίο η Σοφία Μπεκατώρου υπέδειξε ως τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου στη Ραφήνα και επί χρόνια μέλος της ομοσπονδίας της ιστιοπλοΐας, Τέλης Αδαμόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αδαμόπουλος ταλαιπωρούνταν τον τελευταίο χρόνο από προβλήματα υγείας, ενώ από το 2021 είχε παραιτηθεί από την θέση του στην ομοσπονδία.

Ο λόγος της αποχής του από τα καθήκοντά του, ήταν καθώς ήταν αυτός που η Σοφία Μπεκατώρου υπέδειξε ως τον άνθρωπο που φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εξέφρασε «τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα