Καραχάλιου: Ανακοίνωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ για την επίθεση της αθλήτριας σε Καπράλο.

Newsroom
Καραχάλιου: Ανακοίνωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ για την επίθεση της αθλήτριας σε Καπράλο.

bet365

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ παρότρυναν την Βασιλεία Καραχάλιου να έρθει σε συνομιλίες μαζί τους για να λήξει η «βεντέτα» με τον Σπύρο Καπράλο.

Η επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ καταδίκασε τις τοποθετήσεις της Βασιλείας Καραχάλιου κατά του Σπύρου Καπράλου και παρότρυνε την αθλήτρια να κάτσει στο τραπέζι ώστε να βρεθεί μία κοινή λύση.

Η Καραχάλιου την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε ξανά στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, σχετικά με το αίτημά της για αλλαγή υπηκοότητας, με την επιτροπή των αθλητών να της ζητά να συζητήσει μαζί της ώστε να τελειώσει όλη αυτή η αντιπαράθεση που μόνο κακό κάνει σε όλες τις πλευρές.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ

«Με λύπη μας διαβάσαμε την τελευταία επιστολή της αθλήτριας Βασιλείας Καραχάλιου, προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που αφορά στο θέμα αλλαγής της εθνικότητας της.
Έχοντας, όλοι τιμήσει το εθνόσημο και νιώσει τη συγκίνηση, φορώντας τα εθνικά μας χρώματα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκπροσώπηση της πατρίδας μας, αποτελεί ύψιστη τιμή για όλους!
Ως Επιτροπή αθλητών της Ε.Ο.Ε έχουμε δηλώσει δημόσια την πρόθεση μας, να συμβάλλουμε ώστε να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση για τη συναθλήτρια μας με την αναμφισβήτητη προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και λυπούμαστε πολύ για την εξέλιξη της υπόθεσης και το ύφος της επιστολής.

Ακόμη και τώρα, καλούμε τη Βασιλεία Καραχάλιου, να συνομιλήσει μαζί μας για να βρεθεί η καλύτερη δυνατόν λύση.

Τέλος, θεωρούμε ότι δεν ταιριάζουν προσωπικές αναφορές, ειδικά για τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, τον άνθρωπο που έχει δείξει έμπρακτα την στήριξη του στους αθλητές.
Δημόσιες δηλώσεις αυτού του είδους πλήττουν βαθιά τον αθλητισμό, που όλοι μας αγαπάμε και στηρίζουμε, χωρίς βέβαια να δίνουν λύσεις στα προβλήματα.

Βούλα Κοζομπόλη

Βασιλική Μιλλούση

Κέλλυ Αραούζου

Άγη Κασούμη

Μαρία Ντάνου

Βιργινία Κραβαριώτη

Παύλος Καγιαλής

Γιάννης Φουντούλης

Κώστας Φιλιππίδης

Χρήστος Βολικάκης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα