Καλή αρχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στο Ομάν για τους μικρούς

Newsroom
Καλή αρχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στο Ομάν για τους μικρούς

bet365

Σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth στην ιστιοπλοΐα με αρκετά καλά πλασαρίσματα από τα Ελληνόπουλα.

Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών το οποίο διεξάγεται στο Αλ Μουσανάχ του Ομάν.

Στα TECHNO 293 κοριτσιών έχουν γίνει οι τρεις πρώτες ιστιοδρομίες και η Αιμιλία Κωστή τερμάτισε 6, 3 και 3 αντίστοιχα. Αφαίρεσε ήδη την πρώτη κούρσα και με 6 βαθμούς είναι 3η στη γενική βαθμολογία των 17 σκαφών.

Στα 420 γυναικών οι Δήμητρα Βαρθολομαίου - Μεταξία Γώγου τερμάτισαν 4ες και 6ες αντίστοιχα στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες και στην γενική βαθμολογία των 19 σκαφών είναι 5ες με 10 βαθμούς.

Στα 420 mixed τα αδέλφια Λάμπης Ευλάμπιος Γιαννούλης - Ελένη Γιαννούλη βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης των 22 σκαφών με 15 βαθμούς. Οι θέσεις τους ήταν 10 και 5 αντίστοιχα.

Στα ILCA 6 αγοριών (πρώην Λέιζερ Ράντιαλ) έχουν γίνει επίσης δύο ιστιοδρομίες και ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης είναι 22ος με 46 βαθμούς σε σύνολο 50 σκαφών. Οι θέσεις του ήταν 41 και 5 αντίστοιχα.

Στον αγώνα των κοριτσιών τρέχουν 46 σκάφη και η Βαρβάρα Πόρτολου είναι 24η με 47 βαθμούς. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 34η και στην δεύτερη πήρε την 13η θέση.

 

Τελευταία Νέα