Εκτός τριάδας η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο

Newsroom
Εκτός τριάδας η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο

bet365

Δεν πήγαν καλά οι τελευταίες ιστιοδρομίες της Βασιλείας Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ομάν, με αποτέλεσμα να τερματίσει 7η στην γενική κατάταξη.

Η κακή τελευταία ημέρα στοίχισε ένα μετάλλιο στην Βασιλεία Καραχάλιου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των laser radial στο Ομάν.

Η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοϊας τερμάτισε στην 19η και την 15η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτέλεσμα να πέσει στην 7η θέση με 97 βαθμούς ποινής και να είναι πλέον οριστικά εκτός μεταλλίων, με μία κούρσα να απομένει (η κούρσα των μεταλλίων που γίνεται αργότερα σήμερα).

Η διαφορά της είναι μεγάλη από την πρώτη τριάδα και δεν μπορεί να την καλύψει, καθώς η τρίτη στην κατάταξη, η Λιθουανή Αντρούιτε, έχει 73 βαθμούς ποινής, με τις Πλασχάερτ (Βέλγιο) και Μπαβρίσνκα (Πολωνία) να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 71βπ.

Και να αναμένεται μεγάλη μάχη στην κούρσα μεταλλίων, όπου θα είναι παρούσα και η Καραχάλιου σε έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας γι’ αυτήν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα