Με 500 και πλέον σκάφη το «Athens International Sailing week»

Newsroom
Με 500 και πλέον σκάφη το «Athens International Sailing week»

bet365

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της «30ης Athens International Sailing Week 2021».

Σε αυτή τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση θα τρέξουν περισσότερα από 500 σκάφη που θα εκπροσωπήσουν 10 χώρες και συγκεκριμένα τις Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Μάλτα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία και Λιθουανία.

Ο αγώνας έχει χωριστεί σε δύο φάσεις. Αύριο, Παρασκευή, ξεκινούν οι διεθνείς κατηγορίες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Αναλυτικά θα διεξαχθούν τα Οπτιμιστ (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), τα 420 (Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας), τα Λέιζερ 4,7 (Ν.Ο Καλαμακίου), τα Techno 293 και Plus (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και τα Lightning (Ν.Α.Ο. Βούλας).

Από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα αρχίσει η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει τις ολυμπιακές κατηγορίες οι οποίες ταυτόχρονα θα είναι και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι κούρσες θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο YouTube και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er, ο ΝΑΟ Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.

Τέλος, στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα