Χάλκινο μετάλλιο η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial

Newsroom
Χάλκινο μετάλλιο η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial

bet365

Ακόμα μία επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα, καθώς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα, η Βασιλεία Καραχάλιου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι επιτυχίες για την ελληνική ιστιοπλοΐα συνεχίζονται με τους αθλητές και αθλήτριές μας να κατακτούν μετάλλια. Τελευταίο είναι αυτό της Βασιλείας Καραχάλιου η οποία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα.

Η Βασιλεία Καραχάλιου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ενός ακόμα μεγάλου αγώνα αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα ήταν στην κορυφή μετά από 9 ιστιοδρομίες, αλλά στις τελευταίες δεν τα πήγε καλά με συνέπεια να πέσει στην 3η θέση που επίσης είναι μια σημαντική διάκριση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 34 βαθμούς ποινής, ενώ στο δεύτερο σκαλί παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο ανέβηκε η Μαξίμ Γιόνκερ από την Ολλανδία με 54 βαθμούς ποινής με την Καραχάλιου να παίρνει το χάλκινο με 60 βαθμούς ποινής.

NEWS FEED