Σημαντική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ

Newsroom
Σημαντική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ

bet365

Με 12 ιστιοπλόους θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο ανοικτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης Λέιζερ που θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας από 2 έως 9 Οκτωβρίου

Στα Λέιζερ Στάνταρντ έχουν δηλώσει συμμετοχή 120 αθλητές και οι 7 είναι Ελληνες.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναστασιάδη (Ν.Ο.Θ.), Χρήστο Μπομποτά (Ν.Ο.Θ.), Αντώνη Μπουγιούρη (Ν.Ο.Π.Φ.), Αριστοτέλη Χατζησταματίου (Ν.Ο.Βόλου και Αργοναύτες), Αναστάσιο Παναγιωτίδη (Ν.Ο.Θ.), Δημήτρη Παπαδημητρίου (Ν.Ο. Βουλιαγμένης) και Δημήτρη Θεοδωράκη ( Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης).

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών θα τρέξουν η Βασιλεία Καραχάλιου (Ι.Ο.Π.) και η Μαρία Βλάχου (Ν.Ο.Αμφιθέας). Συνολικά θα αγωνιστούν 80 σκάφη.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών τα 3 από τα 25 σκάφη θα είναι ελληνικά. Ο Βασίλης Μπούμπης (Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.), ο Κωνσταντίνος Μαγγίνας (Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.) και ο Αθανάσιος Τουρής (Ν.Ο. Αμφιθέας).

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: ΕΙΟ

NEWS FEED