ΕΙΟ: Απαντά για το πόρισμα Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου

Newsroom
ΕΙΟ: Απαντά για το πόρισμα Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου

bet365

Ανακοίνωση της ΕΙΟ για το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και προαναγγελία συνέντευξης Τύπου εφ' όλης της ύλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΟ:

«Μετά από κάποια δημοσιεύματα που αφορούσαν το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΕΙΟ, η διοίκηση της Ελληνικής

Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ανακοινώνει τα εξής:
Και στους 3 οικονομικούς ελέγχους της ΓΓΑ, των ορκωτών λογιστών και της ΕΑΔ αποδεικνύεται περίτρανα ότι πρώτα απ’ όλα από το ταμείο της Ομοσπονδίας δεν λείπει ούτε ένα σεντ! Διαπιστώθηκαν μόνο τα ίδια διαδικαστικά προβλήματα που έχουν οι Ομοσπονδίες.

Μερικές προτάσεις - συστάσεις, οι οποίες μάλιστα δεν προήλθαν από έναν τυπικό έλεγχο μη κερδοσκοπικού σωματείου αλλά από εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο ανώνυμης πολυεθνικής εταιρείας, οφείλονται στο γεγονός ότι από το 2016 η ΕΙΟ λειτουργεί με διοικητικό προσωπικό μείον 9 ατόμων σε σύνολο 15 οργανικών θέσεων. Από τα 9 αυτά άτομα, μάλιστα, οι τρεις αφορούν το λογιστήριο.

Προφανώς, κάποιοι που αποτελούν το γραφείο Τύπου του προπονητή έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν μέρος του πορίσματος ενόψει της αγωγής της ΕΙΟ σε βάρος του η οποία θα συζητηθεί σύντομα.
Η ΕΙΟ, λοιπόν, θέτει στη διάθεση όλων και το πόρισμα αλλά και τις απαντήσεις της μέσα από το site της Ομοσπονδίας. (www.eio.gr).

Επίσης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα συμμετάσχουν και παλαιά μέλη της διοίκησης και θα αναφερθούν όχι μόνο στα πορίσματα των οικονομικών ελέγχων αλλά και σε όλους και για όλα.

Τέλος, η διοίκηση της ΕΙΟ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κινηθεί νομικά σε όποιον τολμήσει να θίξει την τιμή και την υπόληψη των μελών του Δ.Σ κι άλλων μελών της Ομοσπονδίας.

Υ.Γ. Παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί σε περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού αθλήτριάς μας, μέχρι σήμερα αυτός που το έκανε δεν έχει αναλάβει την ευθύνη του. Περισσότερα για το θέμα στη Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα