Με Μάντη – Καγιαλή ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας της Ανδρου

Με Μάντη – Καγιαλή ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας της Ανδρου

bet365

Το δίδυμο των Μάντη και Καγιαλή θα αγωνιστεί ξανά, αυτή τη φορά σε ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Ανδρο.

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες ελληνικές αγωνιστικές ιστιοπλοϊκές ομάδες θα πάρουν μέρος σε λίγες ημέρες στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

Οι ιστιοπλόοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις, τις αντοχές και τις γνώσεις τους σε έναν αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως «the toughest race».

Η εκκίνηση της διοργάνωσης θα δοθεί στις 27 Αυγούστου και τα σκάφη θα αποπλεύσουν από τη Βουλιαγμένη με προορισμό το νησί της ναυτοσύνης, την Άνδρο. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου (ΝΟΑ) και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), οι οποίοι αποτελούν δύο από τους ιστορικότερους ομίλους της χώρας με μεγάλη παράδοση στον ναυταθλητισμό.

Ανάμεσα στις συμμετοχές είναι και αυτή των Μάντη και Καγιαλή, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως σταματούν τους αγώνες ως δίδυμο μετά το Τόκιο καθώς αλλάζει η κατηγορία στα 470, ωστόσο στον αγώνα της Ανδρου θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους με το σκάφος «Velos».

«Εφέτος ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος διότι θα πάρουν μέρος οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της χώρας. Για όλους εμάς τους Ανδριώτες η διοργάνωση, εκτός από ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αποτελεί μία γιορτή για το νησί. Και αυτή τη χρονιά θα ενώσει τους κατοίκους της Άνδρου και τους φίλους τους κάτω από μια κοινή αγάπη: την ιστιοπλοΐα και, φυσικά, τη διαχρονική αγάπη μας για τη θάλασσα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, Λεωνίδας Σ. Πολέμης.

NEWS FEED