Ασημένιο μετάλλιο για Μαύρο - Αϊδινίδη στο Ευρωπαϊκό Tornado

Ασημένιο μετάλλιο για Μαύρο - Αϊδινίδη στο Ευρωπαϊκό Tornado

bet365

O Νικόλαος Μαύρος και ο Περικλής Αϊδινίδης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Tornado της Γερμανίας.

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία για την ελληνική ιστιπλοϊα.

Ο Νικόλαος Μαύρος και ο Περικλής Αϊδινίδης, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης Tornado , που διεξήχθη στην Γερμανία.

To πρωτάθλημα διεξήθη με την συμμετοχή 17 πληρωμάτων από έξι χώρες και στις ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν, οι Ελληνες πρωταθλητές του ΝΟΘ, κατέλαβαν τις θέσεις 3, 2, 2, 2, 3 (αποκατάσταση) και 2, αντίστοιχα.

Το ελληνικό «δίδυμο», συγκέντρωσε 8,3 βαθμούς ποινής και κατετάγησαν στην 2η θέση, πίσω από τους Τσέχους Μ. Παβλίσοβ-Μ. Πάβλις που είχαν έξι β.π, ενώ τρίτοι ήταν οι Γερμανοί Ε.Ζ. Στέιμερ-Σ.Πάππας με εννέα β.π.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED