Χάλινο μετάλλιο η Μαρτίνη στο M Grand Prix

Αντώνης Πατσούρας
Χάλινο μετάλλιο η Μαρτίνη στο M Grand Prix

bet365

H Μόνικα Μαρτίνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Grand Prix στο Μαρκόπουλο.

Με τη Μόνικα Μαρτίνη και τον Electic Elvis να κερδίζουν για την Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στο μεγάλο M Grand Prix ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η δεύτερη ημέρα του Athens Equestrian Festival 2021.

Η Ελληνιδα αμαζόνα είχε πολύ καλή εμφάνιση και 4 βαθμούς ποινής στον πρώτο γύρο και με χρόνο 80,65 πήρε την 3η θέση.

Τη μοναδική άπταιστη διαδρομή στους 29 αθλητές που συμμετείχαν είχε ο Βούλγαρος Angel Nyagolov με τον Chaccato που πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην 3η θέση επίσης με 4 βαθμούς ήταν ο Τούρκος Taha Yadicares με τον Jacardi. Την 5η θέση για την Ελλάδα με 8 βαθμούς κατέλαβε ο Άγγελος Τουλούπης με τον Blue Balou.

Οι τελικοί της ημέρας

Στο αγώνισμα του CSIO3*-W ύψους 1.40μ. νικητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Ivaylo Bonev με τον Count Ebony με τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή 62.83. Στην 2η θέση ήταν ο Γιάννης Σκανδάλης με την Vacaress με 0 βαθμούς και χρόνο 66,64 και στην 3η θέση ήταν ο Τούρκος Taha Yedicares με τον Atleet με 0 βαθμούς και χρόνο 67,57.

Στο αγώνισμα του CSI* ύψους 1.10μ. τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η Ελένη Πολυβίου με την Saigon από την Κύπρο με 0 βαθμούς και χρόνο 58,94. Στην 2η θέση ήταν ο Βούλγαρος Peter Cholakov με την Cloetta με 0 βαθμούς και χρόνο 62,83 και στην 3η θέση για την Ελλάδα ο Ευθύμης Κρεμιώτης με την Pirinia με 0 βαθμούς και χρόνο 63,15.

Στο τρίτο αγώνισμα CSI1* ύψους 1.20μ. στην 3η θέση ήταν για την Ελλάδα η Helen Schut με την Daouschka με 0 βαθμούς και χρόνο 31,67, ενώ πρώτος ήταν ο Βούλγαρος Alexander Krasimirov με τον Ard Doolan με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 29,18. Δεύτερος ήταν ο Ρουμάνος Daniel Ionut Bucur με την Serena με 0 βαθμούς και χρόνο 31,36.

Στο προτελευταίο αγώνισμα των παίδων την 2η θέση κατέλαβε για την Ελλάδα η Αριάννα Δαρεμά με την Calice με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 68,45, ενώ την πρωτιά πήρε ο Τούρκος Duru Ersoy με τον Lucky Luck με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 64,60. Τρίτος ήταν ο Ege Cevik με τον Alvaro με 0 βαθμούς και χρόνο 71,80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα