Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινλανδός αθλητής έπαθε κρυοπάγημα στα γεννητικά του όργανα

Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινλανδός αθλητής έπαθε κρυοπάγημα στα γεννητικά του όργανα

bet365

Ενα απίστευτο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Φινλανδός σκιέρ, Ρεμί Λίντχολμ κατά τη διάρκεια του αγώνα σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Μπορεί ο αγώνας σκι των 50 χιλιομέτρων ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου να μειώθηκε στα 30 χιλιόμετρα, ωστόσο αυτό δεν βοήθησε και ιδιαίτερα τον Φινλανδό Ρέμι Λίντχολμ, ο οποίος στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να ξεπαγώσει τα γεννητικά του όργανα.

Οπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα όταν ολοκλήρωσε η προσπάθειά του, το μόριό του είχε παγώσει από το κρύο και χρειάστηκε μία θερμοφόρα για να το επαναφέρει στην κατάλληλη θερμοκρασία.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τελείωσα, ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες που έχω συμμετάσχει. Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Λίντχολμ.

Ο Λίντχολμ πέρασε λίγο λιγότερο από μία ώρα και 16 λεπτά διασχίζοντας τη διαδρομή με παγωμένους ανέμους, ενώ ο λόγος που θεωρείται από τα πιο δύσκολα αθλήματα, είναι επειδή οι αθλητές χάνουν περίπου 1.000 θερμίδες, με πολλούς από αυτούς να καταρρέουν στον τερματισμό.

Για την ιστορία πάντως ο Λίνχολμ κατέλαβε την 28η θέση στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα