Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου ανοίγει τις ελληνικές συμμετοχές στο Πεκίνο

Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου ανοίγει τις ελληνικές συμμετοχές στο Πεκίνο

bet365

Η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου θα είναι η πρώτη ελληνική συμμετοχή στο Πεκίνο.

Η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου ανοίγει σε λίγες ώρες την ελληνική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο. Η 20χρονη σκιέρ από τον Βόλο θα αγωνιστεί στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 03:30 το πρωί της Δευτέρας (7/2), ώρα Ελλάδας. Η Τσιόβολου θα αγωνιστεί 72η στη σειρά, σε σύνολο 82 αθλητριών και αναμένεται να αγωνιστεί ανάμεσα στις 04:30 με 05:30, ώρα Ελλάδας. Στις 08:30 το πρωί θα γίνει η 2η κούρσα.

Η Τσιόβολου μετέχει για πρώτη φορά σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Άρχισε το σκι στον ΕΟΣ Βόλου, σε ηλικία 7 ετών. Η ενασχόληση με το άθλημα έγινε πιο εντατική από την στιγμή που ανέλαβε την προ-αγωνιστική ομάδα ο τέως αθλητής της Εθνικής ομάδας και προπονητής της μέχρι και σήμερα Τσακνάκης Αλέξανδρος.

Είναι κυπελλούχος Ελλάδος τα 4 τελευταία χρόνια στην κατηγορία U16 και πανελληνιονίκης επίσης στο Σλάλομ και Γιγαντιαίο Σλάλομ. Είναι μια εξαιρετική αθλήτρια η οποία έχει κάνει αξιόλογα αποτελέσματα και στο εξωτερικό στις κατηγορίες Παίδων Κορασίδων με αποκορύφωμα την 2η θέση στο Γιγαντιαίο Σλάλομ στην Vratna της Σλοβακίας, το 2016.

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα