Βαλίεβα: Επέστρεψε στους αγώνες εντός συνόρων

Newsroom
Βαλίεβα: Επέστρεψε στους αγώνες εντός συνόρων

bet365

Η Καμίλα Βαλίεβα αγωνίστηκε στο Ρωσικό κύπελλο του καλλιτεχνικού πατινάζ όπου δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μετά από μία τραυματική εμπειρία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η Καμίλα Βαλίεβα επέστρεψε στην δράση.

Η 15χρονη Ρωσίδα που βρέθηκε στο επίκεντρο την γνωστής υπόθεσης χρήσης απαγορευμένης ουσίας κατά την διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έλαβε μέρος σε ομαδική διοργάνωση που διεξήχθη στην πόλη Σαράνσκ στην πατρίδα της.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την ποινή της, η Βαλίεβα αγωνίστηκε εντός συνόρων από τη στιγμή που η Ρωσία έχει αποβληθεί από κάθε δραστηριότητα λόγω του πολέμου. Και μετά την εμφάνισή της μίλησε σε τοπικά κανάλια για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον πάγο. Είμαι χαρούμενη που έγινε το Κύπελλο του Channel One. Οι θεατές σου δίνουν ενέργεια όταν είσαι κουρασμένος. Συνεχίζεις να προχωράς χάρη σε αυτούς».

Η Βαλίεβα στον αγώνα συγκέντρωσε 173,88 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα την Κυριακή και κατετάγη δεύτερη, πίσως από την συναθλήτρια της Αννα Στσερμπάκοβα, Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία είχε την καλύτερη εμφάνιση και πήρε 176,12 βαθμούς.

Η νεαρή Ρωσίδα, επικράτησε στο σύντομο πρόγραμμα του Σαββάτου με 83,63 βαθμούς, αλλά ήταν η ομάδα Red Machine, με επικεφαλής την Στσερμπάκοβα, που επικράτησε στην διοργάνωση με 145 βαθμούς, έναντι 141 βαθμών της ομάδας της Βαλίεβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα