ΠΑΟΚ: Τέλος στη συνεργασία του με τη Μαρία Νίκολιτς

Newsroom
ΠΑΟΚ: Τέλος στη συνεργασία του με τη Μαρία Νίκολιτς

bet365

Η Μαρία Νίκολιτς έπειτα από πέντε χρόνια δεν θα συνεχίσει με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η 28χρονη πίβοτ αποτέλεσε αρχηγό της ομάδας, κατακτώντας οκτώ τίτλους.

Η Μαρία Νίκολιτς εντάχθηκε στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες στις επιτυχίες του τμήματος. Όμως όλα τα ωραία έχουν και τέλος, καθώς η 29χρονη πίβοτ από τη Βόρεια Μακεδονία αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την αρχηγό της.

«Η Μαρία Νίκολιτς, συνέδεσε το όνομα της με τις χρυσές σελίδες του τμήματος χάντμπολ γυναικών, κατακτώντας 8 τίτλους, και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική ευρωπαϊκή πορεία μέχρι τα Προημιτελικά του EHF Women's Cup, στα πέντε χρόνια τα οποία αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο στο στήθος. Η αγωνιστική προσφορά της και ο αδαμάντινος χαρακτήρας της, θα μείνουν ανεξίτηλα στις καρδιές όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Σε ευχαριστούμε για όλα Maca. Για πάντα στις καρδιές μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα