Handball Premier: Τρία εξ αναβολής παιχνίδια σε Νέα Κίο, Βριλήσσια και ΟΑΚΑ

Newsroom
Handball Premier: Τρία εξ αναβολής παιχνίδια σε Νέα Κίο, Βριλήσσια και ΟΑΚΑ

bet365

Στη Νέα Κίο, τα Βριλήσσια και το ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν τρεις εξ αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (1/2) για το πρωτάθλημα της Handball Premier.

To πρόγραμμα
(14η αγωνιστική)

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Ζαφειράκης Νάουσας
(Φωτακίδης- Ζήσης, Αντωνόπουλος)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l

Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Διομήδης θέλει να επιστρέφει στις νίκες και να παραμείνει φαβορί για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Για τους γηπεδούχους ήταν φανερή με την πρώτη απώλεια του Χάρη Μάλλιου, ενός χαρισματικού οργανισμού και σκόρερ και όπως όλα δείχνουν το κέλυφος που έχει δημιουργηθεί να καλυφθεί από τον Βασίλη Λιόλιο που θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό και ίσως κάνει το ντεμπούτο του.

Από την άλλη πλευρά ο Ζαφειράκης Νάουσας δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή και τις επόμενες εβδομάδες δίνει καθοριστικά παιχνίδια για την πορεία του στη Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας παλεύει όλα τα ματς, κάτι που απέδειξε και στην έδρα του ΠΑΟΚ.

(14η αγωνιστική)
Βριλησσίων 18:00, ΕΣΝ Βριλήσσια- ΧΑΝΘ

(Μερτινιάν- Τόλιος, Μίγγας)

Ο Μονόδρομος ήταν η νίκη για τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ, αν επιθυμούσαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα δύο επόμενα που ακολουθούν στη Νάουσα (8/2) με το Ζαφειράκη και εντός (11/2) με την Πυλαία παίζεται όλη η χρονιά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την άλλη πλευρά θα παίξει για την ιστορία της, έχοντας ήδη συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος που αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών.

(16η αγωνιστική)
ΟΑΚΑ 21:00, ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Τσάκωνας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas

Ο Δούκας προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ, την προηγούμενη αγωνιστική, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Δράμας '86 . Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία στον βαθμολογικό πίνακα, οι δε φιλοξενούμενοι για να κάνουν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η βαθμολογία
(16η αγων.)

1.Ολυμπιακός 30
2.ΑΕΚ 27 (15 αγ.)
3.ΠΑΟΚ 27
4.Διομήδης 18 (14 αγ.)
5.ΓΣ Δράμας 16
6.Αερωπός Έδεσσας 14
7.ΑΣ12 (14 αγ.) αγ.)
8.Ιωνικός ΝΦ 10 (15 αγ.)
9.Πυλαία 9
10.Ζαφειράκης 9 (14 αγ.)
11.Βριλήσσια 8 (14 αγ.)
12.ΧΑΝΘ 2 (15 αγ.)


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα