Ζαραβίνας: «Νικήσαμε σε λάθος αγώνα»

Newsroom
Ζαραβίνας: «Νικήσαμε σε λάθος αγώνα»

bet365

Ο Διομήδης Άργους νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier, με τον τεχνικό του Γιώργο Ζαραβίνα να μιλά για την αναγκαιότητα των νικών στα παιχνίδια που πρέπει και κυρίως στα εντός έδρας.

Ο Διομήδης Άργους πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα του ΠΑΟΚ (26-20) στο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της 10ης αγωνιστική στη Handball Premier. Oι «Λύκοι» προέρχονταν από δύο ήττες, με τον Δούκα στο ΟΑΚΑ και τα Βριλήσσια στη Νέα Κίο, με τον τεχνικό του Γιώργο Ζαραβίνα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ να έχει το μυαλό του κυρίως στο παιχνίδι με τα Βριλήσσια.

«Για εμάς είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς για εμάς νικήσαμε σε λάθος παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι ένα διπλό στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σήμερα παρουσιάστηκε κουρασμένος, έχουμε διαφορετικούς στόχους.

Εμείς για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να νικάμε στα παιχνίδια που πρέπει, μέχρι τώρα πηγαίναμε καλά, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε ένα παιχνίδι στην έδρας μας που θα μας κυνηγά μέχρι το τέλος.

Είναι θετικό που τα παιδιά αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο. Για να έχουμε μια συνέπεια στην προσπάθειά μας δεν έχει σημασία να νικάμε τον ΠΑΟΚ εδώ, αλλά τα Βριλήσσια στην έδρας μας.

Αυτό που λέω δεν έχει σχέση με την ομάδα των Βριλησσίων, να μην παρεξηγηθώ, αλλά αφορά μόνο τη δική μας ομάδα», δήλωσε ο προπονητής τού Διομήδη και της εθνικής ομάδας.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα