ΠΑΟΚ: Δυναμώνει στην περιφέρεια με τον Κουκμίση

Newsroom
ΠΑΟΚ: Δυναμώνει στην περιφέρεια με τον Κουκμίση

bet365

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κουκμίση από την Πυλαία.

Μετά από 15 χρόνια ο Νίκος Κουκμίσης αφήνει την Πυλαία για χάρη του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» απέκτησε τον 23χρονο πλέιμεϊκερ που από παμπαίδας αγωνιζόταν στην Πυλαία και τώρα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του στο χάντμπολ.

Με την Πυλαία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος και επτά Πανελλήνια πρωταθλήματα στα ηλικιακά. Μάλιστα, το 2018 είχε αναδειχθεί ως MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Εφήβων της χώρας μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Έρχομαι σ' ένα περιβάλλον με αρκετά γνώριμα πρόσωπα, όπως είναι ο προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος, όπως και αρκετοί αθλητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους. Για εμένα ο ΠΑΟΚ αποτελεί μία πρόκληση με τους στόχους πρωταθλητισμού που έχει, και τους οποίους ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε. Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά και μακριά από τραυματισμούς!» είπε ο Κουκμίσης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα