Kαρασαββίδης: «Το αξίζαμε και το πήραμε»

Newsroom
 Kαρασαββίδης: «Το αξίζαμε και το πήραμε»

bet365

Στον Ολυμπιακό έφθασαν στον τίτλο στη Handball Premier και διαβάστε τι δήλωσαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στη Handball Premier, με τους «ερυθρόλευκους» να νικούν την ΑΕΚ 25-23 στη Χαλκίδα και να τελειώνουν τη σειρά των τελικών με 3-1.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν έχει σημασία αν μας πίστευαν οι άλλοι ή όχι. Σημασία έχει ότι το πίστεψαν τα παιδιά, που είναι το σημαντικότερο, πιστέψαμε εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Εμείς το πήγαμε βήμα-βήμα. Στην αρχή της χρονιάς, σκεφτόμασταν να στηθούμε καλά σαν ομάδα, μετά σκεφτόμασταν να παίξουμε στα δύσκολα, μετά να παίξουμε λίγο καλύτερο χάντμπολ και μετά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα, κάναμε το πιο καλό μας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ακριβώς τη στιγμή που το θέλαμε.


Όσον αφορά στους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, το έχω ξαναπεί ότι το να παίξει η ομάδα καλά, είναι δουλειά που πρέπει να κάνουμε εμείς οι προπονητές, αλλά το να είναι η ομάδα δεμένη, είναι κυρίως δουλειά των παιδιών. Οι πιο παλιοί και περισσότερο οι αρχηγοί, ο Πέτρος (σ.σ. Κανδύλας), ο Πάνος (σ.σ. Καραμπουρνιώτης), ο Βύρωνας (σ.σ. Παπαδόπουλος) και εννοείται και τα άλλα παιδιά, έχουν βάλει τους ξένους στη νοοτροπία να παίζουν για την ομάδα και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και το όνομα του συλλόγου, καθώς το όνομα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο σε όλη την Ευρώπη. Το αξίζαμε και το πήραμε».

Ολυμπιακός χάντμπολ

Ο Πέτρος Κανδύλας με τη σειρά του τόνισε: «Από την αρχή της χρονιάς, φτιάξαμε μια ομάδα με ελληνικό κορμό και ποιοτικούς ξένους. Ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί εκτός από πολύ καλούς παίκτες, φέραμε και πολύ καλά παιδιά και σίγουρα, σε αυτά τα παιχνίδια έντασης και πίεσης, η ομοιογένεια που έχουμε σαν ομάδα είναι πολύ σημαντική. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη, με όλα τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι. Νομίζω, το αποτέλεσμα κρίθηκε από την άμυνα, αλλά και από την θέληση που δείξαμε όλοι μας στις κρίσιμες στιγμές. Θεωρώ, ότι το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε δίκαια».


Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, είπε: «Είναι μια σπουδαία μέρα, που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Καταφέραμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα Λίγοι ήταν αυτοί που μας πίστεψαν τον Αύγουστο, ότι θα είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας, όμως αποδείξαμε το αντίθετο. Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και νιώθω ευλογημένος που είμαι σε μια τέτοια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, σε όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ, αλλά και σε αυτούς που δεν είναι κοντά μας, γιατί ξέρουμε ότι χαίρονται από εκεί ψηλά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ήταν συγκλονιστικός».

Ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης τόνισε: «Πριν από μερικούς μήνες, είχα ξαναπεί, ότι η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Νομίζω, πως το αποδείξαμε, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Ευτυχώς, ήρθε το καλύτερο δυνατό σενάριο και θέλω να αφιερώσω αυτό τον τίτλο στην ομάδα, που δούλεψε τόσο σκληρά και στον κόσμο μας, που μας στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές και σίγουρα, του αναλογεί ένα τεράστιο μερίδιο από την επιτυχία αυτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα