Συμφωνία ΟΧΕ-ΕΡΤ για τα μεσημεριανή τηλεοπτική μετάδοση

Newsroom
Συμφωνία ΟΧΕ-ΕΡΤ για τα μεσημεριανή τηλεοπτική μετάδοση

bet365

Σε μεσημεριανή ζώνη οι αγώνες της Handball Premier από την Κρατική Τηλεόραση φέτος.

Η ΟΧΕ ενημέρωσε τα σωματεία της Handball Premier για την συμφωνία με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ.

Και το φετινό πρωτάθλημα θα έχει κάλυψη από την Κρατική τηλεόραση, με την αναμέτρηση Ιωνικός Ν.Φ. – ΑΕΚ να είναι η επόμενη που θα καλυφθεί από την ΕΡΤ (Σάββατο 12:30, ΕΡΤ3). Ηδη στην πρεμιέρα μεταδόθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Διομήδη, έστω και αν ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Γιατί οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μεσημεριανή ώρα μετάδοσης

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΟΧΕ, η συμφωνία είναι προς το παρόν προφορική και αφορά την φετινή σεζόν. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται να πέσουν οι υπογραφές, με την ΕΡΤ να έχει δώσει μία συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τον εβδομαδιαίο τηλεοπτικό αγώνα του χάντμπολ σε ένα από τα τρία ανοιχτά κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3) που διαθέτει, ώστε η εικόνα να μεταφερθεί σε κάθε σπίτι.

Μάλιστα η πρόταση της ΟΧΕ ήταν για Παρασκευή απόγευμα ή εναλλακτικά Κυριακή μεσημέρι.

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ, επικαλούμενοι το κλείσιμο του ERTSPORTS και την μεταφορά του αθλητικού προϊόντος στην ΕΡΤ3, αλλά και το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του καναλιού, παρουσίασαν μία και μοναδική επιλογή, για την προβολή του πρωταθλήματος από ανοιχτό κανάλι.

Αυτή είναι ο τηλεοπτικός αγώνας κάθε εβδομάδας να διεξάγεται ημέρα Σάββατο και ώρα 12:30. Σε διαφορετική περίπτωση οι αγώνες θα μεταδίδονται από το EΡΤFLIX.

«Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις όποιες δυσκολίες δημιουργεί η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Είναι σημαντικό για το άθλημα να διατηρήσει το κεκτημένο της τηλεοπτικής μετάδοσης σε ανοιχτό κανάλι και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του.

Παρακαλούμε τα σωματεία να έχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία με την ΕΡΤ και να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στο τηλεοπτικό συνεργείο καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν με πρώτο στόχο να περάσει στις οθόνες η καλύτερη δυνατή εικόνα για το άθλημα» ανέφερε στην επιστολή της στους συλλόγους η ΟΧΕ, τονίζοντας πως ήταν η μόνη εφικτή λύση ώστε να καλυφθούν τηλεοπτικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα