ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή του τελικού με την Αλκαλόιντ
Ο επαναληπτικός τελικός του EHF European Cup ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αλκαλόιντ στα Σκόπια, αναβλήθηκε οριστικά. Μια ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξή του, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ προχώρησε , για «λόγους ασφαλείας», στην αναβολή του αγώνα στο «Μπόρις Τραϊκόφσκι Σέντερ».
Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας
«O τελικός του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου EHF HC Alkaloid εναντίον AEK Athens HC αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Πρόσθετες πληροφορίες για περαιτέρω διαδικασίες θα κοινοποιηθούν σε εύθετο χρόνο».
The EHF European Cup final HC Alkaloid vs AEK Athens HC has been called off due to security concerns. Additional information on further procedures will be communicated in due course.
— European Handball Federation (@EHF_Activities) May 25, 2025
Από την πλευρά της Ένωσης, ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης ήταν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος η ομάδα να μην αγωνιστεί, μη δεχόμενος τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το θέμα με τους οπαδούς της Ενωσης.
Όχι μόνο στον αριθμό των εισιτηρίων, η ΑΕΚ αντί να πάρει τα 600 εισιτήρια που είχε δικαίωμα με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, τελικά πήρε 200, αλλά και στην απόφαση των τοπικών αρχών της γειτονικής χώρας, να μην επιτρέψουν την είσοδο οπαδών της στα σύνορα.
«Την αδικία εις βάρος του κόσμου μας και την εξαπάτηση των Τοπικών Αρχών, δεν θα την επιτρέψουμε. Η ΑΕΚ είναι οικογένεια. Και είμαστε ΕΝΑ με τον κόσμο μας. Η απόφαση όλων μας στη διοίκηση είναι να μην βγούμε να παίξουμε» ήταν κάποια από τα λόγια του Σταμάτη Παπασταμάτη προς τους παίκτες στα αποδυτήρια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
