Χάντμπολ: Απογοητευμένοι στην ΟΧΕ με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Newsroom
Χάντμπολ: Απογοητευμένοι στην ΟΧΕ με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

bet365

Μετά από πολλά χρόνια, το πρωτάθλημα χάντμπολ παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη και στην ΟΧΕ είναι αγανακτισμένοι με την στάση της ΕΡΤ.

Με το πρωτάθλημα στην Handball Premier να έχει ξεκινήσει, στην ΟΧΕ υπάρχει ιδιαίτερα έντονος προβληματισμός για την… απουσία της ΕΡΤ.

Η Κρατική τηλεόραση είναι… άφαντη όπως τονίζουν πηγές από την ομοσπονδία, η οποία θα κάνει μία τελευταία κίνηση να βρεθεί λύση ώστε να υπάρχει, έστω και αργά, τηλεοπτική μετάδοση του πρωταθλήματος.

Πέρυσι είχε βρεθεί η λύση να διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι ένα ματς (ΕΡΤ3), όμως φέτος στην Κρατική τηλεόραση δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα (τουλάχιστον αυτά που θεωρεί η ΟΧΕ ότι αναλογούν για ένα πρωτάθλημα) και αυτό έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Από τη στιγμή που έχουν δαπανηθεί μερικά εκατομμύρια για το μπάσκετ (προφανώς δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις μεταξύ των δύο αθλημάτων), θεωρούν απρεπές το ότι η Κρατική τηλεόραση δεν είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό που να καλύπτει έστω τις ανάγκες των ομάδων και του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα