Ζαραβίνας: Επέκταση συνεργασίας στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας χάντμπολ

Newsroom
Ζαραβίνας: Επέκταση συνεργασίας στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας χάντμπολ

bet365

Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των προκριματικών ομίλων του Euro 2024, η ΟΧΕ ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Ζαραβίνα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών.

Παραμονές της έναρξης των προκριματικών του Euro 2024. η ΟΧΕ ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Ζαραβίνα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών, έως τον Αύγουστο του 2025.

Το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του για δύο ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για μία απόφαση- σταθμό στην ιστορία των ελληνικών εθνικών ομάδων χάντμπολ, καθώς για πρώτη φορά επεκτείνεται πρόωρα συμβόλαιο σε ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η ΟΧΕ με αυτό τον τρόπο εκφράζει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και αναγνωρίζει την ανοδική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά τη θητεία του.


Σε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ μετά την επέκταση της συνεργασίας ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που η Ομοσπονδία προγραμματίζει ένα πιο σταθερό πλάνο συνεργασίας με τους προπονητές, αναγνωρίζει την προσπάθεια και ότι καταφέραμε η Εθνική ομάδα να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους.

Αυτό το κεκτημένο πρέπει να διατηρηθεί ανεξαρτήτων προσώπων στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στο ρόστερ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΟΧΕ για τις προσπάθειες που κάνει να αναβαθμίσει τις εθνικές ομάδες. Επιβάλλεται να είμαστε όλοι ακόμα πιο συσπειρωμένοι και να δουλεύουμε με την ίδια νοοτροπία για να πάμε την Εθνική ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά».

 

Τελευταία Νέα