Σούπερ Καπ Χάντμπολ: Ολυμπιακός και Πυλαία ανοίγουν τη σεζόν στην Ηλιούπολη

Newsroom
Σούπερ Καπ Χάντμπολ: Ολυμπιακός και Πυλαία ανοίγουν τη σεζόν στην Ηλιούπολη

bet365

Η αγωνιστική σεζόν στο χάντμπολ ανδρών θα ανοίξει με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πυλαία στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ στο χάντμπολ ανάνεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την κυπελλούχο Πυλαία, στον αγώνα που θα ανοίξει την αγωνιστικλη σεζόν.

Ο τελικόα αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός και η Πυλαία θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία για τη σεζόν 2022-2023 σε έναν θεσμό που θα αναβιώσει μετά από 23 χρόνια.

Το μοναδικό Σούπερ Καπ στην ιστορία του αθλήματος διεξήχθη το 1999 ανάμεσα σε Ιωνικό ΝΦ και ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό του Πανελληνίου, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 26-20.

Το χάντμπολ αγκαλιάζει τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας

Η ΟΧΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, αποφάσισε όλα τα έσοδα του Σούπερ Καπ να διατεθούν στον σύλλογο «οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας», για τις ανάγκες των 90 παιδιών που φιλοξενεί σήμερα η δομή.

Το ΠΙΚΠΑ με ιστορία 108 ετών αποτελεί έναν από τους κύριους και σημαντικότερους Φορείς Παιδικής Προστασίας στη χώρα, που ως στόχο έχει την προστασία, αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.
Διαπιστεύσεις ΜΜΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα