Μπαμπατζανίδης: Δανεικός από την ΑΕΚ στην Πυλαία ο MVP του Final 4 του Κυπέλλου

Newsroom
Μπαμπατζανίδης: Δανεικός από την ΑΕΚ στην Πυλαία ο MVP του Final 4 του Κυπέλλου

bet365

O Δημήτρης Μπαμπατζανίδης παίζει δανεικός στην Πυλαία από την ΑΕΚ, με τον 20χρονο τερματοφύλακα να αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος παίκτης του Final 4 του Κυπέλλου στη Κοζάνη, οδηγώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μια ιστορική στιγμή.

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης ήταν μαγικός κάτω από την εστία της Πυλαίας αυτό το διήμερο στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, με τον 20χρονο τερματοφύλακα να αναδεικνύεται MVP του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών.


Ο Μπαμπατζανίδης στον ημιτελικό σταμάτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και στον μεγάλο τελικό ήταν ανίκητος απέναντι στα αστέρια της ΑΕΚ, της ομάδας στην οποία ανήκει. Ο παίκτης ανήκει στην Ενωση και στην αρχή της σεζόν δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Πυλαίας και να πώς τα έφερε η ζωή, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της.

Ανήκει σε μια ομάδα με παίκτες - φοιτητές, με τον ίδιο να είναι φοιτητής στην αρχαιολογία. «Ζω ένα όνειρο, ήταν το καλύτερο διήμερο της ζωής μου μέχρι το επόμενο, δεν πίστευα πως θα ξημέρωνε η ημέρα που θα έπαιζα σε τελικό Κυπέλλο, αλλά να το σήκωσα κιόλας» δήλωσε ο Μπαμπατζανίδης.

 

Τελευταία Νέα