Εθνική Χάντμπολ: Η αποστολή για τον αγώνα στο Μαυροβούνιο

Newsroom
Εθνική Χάντμπολ: Η αποστολή για τον αγώνα στο Μαυροβούνιο

bet365

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών ταξιδεύει στην Ποντγκόριτσα για το ιστορικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, που θα κρίνει μια θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) στις 16:25 αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η εθνική ανδρών, ενόψει της ρεβάνς με το Μαυροβούνιο την Κυριακή (17/4, 19:00, ΕΡΤ Sports 3) για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023.

Η αποστολή της ομάδας θα προσγειωθεί στα Τίρανα και από κει θα μεταβεί οδικώς στην Ποντγκόριτσα που απέχει 160 χιλιόμετρα. Σε σχέση με την 16άδα του πρώτου αγώνα, η Εθνική έχει μία προσθήκη, αυτή του Νίκου Τζωρτζίνη.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Κωστακίδης, Μπόσκος, Λιάπης, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Παπαντωνόπουλος, Τζωρτζίνης.

Στο μεταξύ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι ζήτησε από την Δικαστική Επιτροπή να κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του διεθνούς αθλητή Νίκου Λιάπη, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με το0 Μαυροβούνιο στη Χαλκίδα.

Ο αθλητής και η ΟΧΕ κλήθηκαν να απολογηθούν την Παρασκευή (15/4), η απόφαση αναμένεται έως το τέλος της ημέρας.

 

Τελευταία Νέα