Μπουκοβίνας: «Με όπλο την άμυνά μας»

Newsroom
Μπουκοβίνας: «Με όπλο την άμυνά μας»

bet365

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών για το πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, την Τετάρτη (13/4, 19:15, ΕΡΤ 3) στη Χαλκίδα, στην πρώτη αναμέτρηση για την τελευταία φάση των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023.

Οι παίκτες προπονήθηκαν για 5η ημέρα στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου. Με την ομάδα ενσωματώθηκαν σήμερα οι Λιάπης, Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος που αγωνίζονται στην ισπανική Αντεμάρ Λεόν, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής (10/4) αναμενόταν στη Χαλκίδα και ο Νίκος Λοΐζος, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ιταλική Πρεσάνο.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο συνεχίζουν οι αθλητές: Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, (Ολυμπιακός), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος(Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ασβεστάς (Ανόρθωση), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν), Λοΐζος (Πρεσάνο).


Τη Δευτέρα (11/4) και την Τρίτη (12/4) αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας, θα επισκεφτεί τα σχολεία της Χαλκίδας, ώστε να ενημερώσει και να καλέσει τους μαθητές στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης.


«Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίες νίκες στο τελευταίο ευρωπαϊκό. Δεν είμαστε το φαβορί κόντρα στο Μαυροβούνιο, το ξέρουμε αυτό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη, να βασιστούμε και πάλι στην άμυνά μας και στο γρήγορο παιχνίδι μας» δήλωσε ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Πέτρος Μπουκοβίνας.

Ο διεθνής αριστερός ίντερ Θόδωρος Μπόσκος επεσήμανε: «Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε έρθει όλα τα παιδιά, οι συμπαίκτες μας έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις. Την Τετάρτη έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε την υπέρβαση και θα πάρουμε μία μεγάλη νίκη».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα