Δημητρούλιας: «Θα ανοίξουμε το rotation με τη Νιμ»

Δημητρούλιας: «Θα ανοίξουμε το rotation με τη Νιμ»

Newsroom
Δημητρούλιας: «Θα ανοίξουμε το rotation με τη Νιμ»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με τη Νιμ, αλλά και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Το σημερινό ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Νιμ για την European League στο χάντμπολ, είναι must win για την Ενωση.

Σε περίπτωση ήττας μένει οριστικά εκτός συνέχειας, κάτι που κάνει τον σημερινό (19:30) αγώνα να έχει την μορφή τελικού για την Ενωση.

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, σε δηλώσεις του τόνισε πως σκοπεύει να κάνει rotation στο παιχνίδι καθώς ακολουθεί κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

«Μετά την ήττα από την Ταταμπάνια είδα τους παίκτες πιο στενοχωρημένους από ποτέ. Ένιωσα εκείνη τη σιωπή πολύ παραγωγική. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να είναι περήφανα για την προσπάθειά τους σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς», ανέφερε αρχικά ο Δημητρούλιας, μετά την αναπάντεχη ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην διοργάνωση.

«Πετύχαμε ιστορική νίκη μέσα στη Νιμ (στον πρώτο γύρο) κάτι που έκανε τους αντιπάλους μας να μας κοιτάζουν με σεβασμό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον θεσμό, σε κάθε ματς. Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε και το rotation. Μην ξεχνάμε ότι ο βασικός στόχος είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ που εν πολλοίς θα καθορίσει το αφεντικό στους τελικούς του πρωταθλήματος» πρόσθεσε ο τεχνικός της Ενωσης, δίνοντας το στίγμα για την σημερινή αναμέτρηση.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα