IBV – ΠΑΟΚ 29-22: Οδυνηρός αποκλεισμός για τις «ασπρόμαυρες»

Newsroom
IBV – ΠΑΟΚ 29-22: Οδυνηρός αποκλεισμός για τις «ασπρόμαυρες»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι την IBV με 29-24 και παρότι έπαιζε τη ρεβάνς επίσης στη Θεσσαλονίκη, ηττήθηκε από την ομάδα της Ισλανδίας με 29-22 και έμεινε εκτός συνέχειας του EHF European Cup.

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ στον 2ο γύρο του EHF European Cup. Οι «ασπρόμαυρες» επικράτησαν το Σάββατο της IBV από την Ισλανδία με 29-24 και παίζοντας και τη ρεβάνς στη Μίκρα ως φιλοξενούμενες ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Μια πρόκριση που ωστόσο δεν ήρθε, καθώς η ομάδα του Γούσιου γνώρισε την ήττα με 29-22 και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Στα του αγώνα μέχρι το 9-9 όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί, ωστόσο στο σημείο εκείνο οι Ισλανδές έκαναν ένα σερί και προηγήθηκαν με 17-11. Μια διαφορά που κράτησαν παίρνοντας στο τέλος την πρόκριση.

ΙBV (Μπιόρνσον): Σιγκμαρσντοτιρ, Όλσεν,Καρντέλ 2, Γκιλφαντοτίρ 4, Ο. Στεφανσντοτιρ, Βαλγκεισντοτιρ, Γιοβάνοβιτς 2, Αλιασντοτίρ 7, Όλζοβα 6, Τ. Στεφανσντοτιρ 1, Ριτσαρντοτιρ 2, Ομαρσντοτίρ , Βαβρινκόφσκα , Σαρ. Γιονσντοτίρ, Σoυν. Γιονσντοτίρ 8.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 9, Μπατζαρακούδη, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου , Βινιούκοβα 4, Γλομπάρεβιτς 1, Καραχαρίση , Αμβροσιάδου, Τασέβσκα 1, Σεβδίλη , Βέτκοβα 4, Νίκολιτς , Καγιούμοβα, Αργυροπούλου, Μπουράτο Μπροκάρντο 3.

Διαιτητές: Παναγίδης – Ανδρέου (Κύπρος). Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 0/0 – 5/8

 

Τελευταία Νέα