ΑΕΚ -ΠΑΟΚ: Επιτέλους… τελικοί στην Handball Premier (20:00)

ΑΕΚ -ΠΑΟΚ: Επιτέλους… τελικοί στην Handball Premier (20:00)

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 20:00 (ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, στον 1ο τελικό της Handball Premier.

Επιτέλους… αρχίζουν! Οι τελικοί του πρωταθλήματος της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αρχίζουν απόψε στις 20:00 (ΟΑΚΑ, ΕΡΤ3) με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις δύο νίκες.

Οι τελικοί αρχίζουν μετά από δύο αναβολές εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού (την πρώτη φορά στην ΑΕΚ και την δεύτερη στον ΠΑΟΚ), με την Ενωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να διεκδικεί το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του συλλόγου σε οποιοδήποτε σπορ.

Και οι δύο ομάδες έχουν από 3 πρωταθλήματα (2011, 2013, 2020 η ΑΕΚ και 2012, 2015 και 2017 ο ΠΑΟΚ) με τους «κίτρινους» πάντως να είναι το φαβορί στην σειρά αυτή.
Ο 2ος τελικός θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Τρίτη 6/7 (16:30- ΕΡΤ3) και αν χρειαστεί 3ο ματς και πάλι στην Αθήνα την Πέμπτη 8/7 (16:30-ΕΡΤ3).

Δημητρούλιας: «Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, σε δηλώσεις του τόνισε πως οι φετινοί τελικοί είναι ιδιαίτεροι καθώς η σεζόν έχει τραβήξει αρκετά μακριά και λείπει ρυθμός από τις ομάδες.

«Μετά από όλο αυτό το διάστημα τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο ιδιαίτερα, αλλά και πιο μοναδικά, εξάλλου Ιούλιο μήνα δεν έχουν ξαναπαιχτεί ποτέ τελικοί. Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε… αχαρτογράφητα νερά και οφείλουμε να διατηρήσουμε σε καλή φυσική και τακτική κατάσταση τους αθλητές. Σε αυτά τα ματς παίζουν μεγάλο ρόλο οι τερματοφύλακες, τα λάθη και σίγουρα ο ρυθμός. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Παίζεται ένα πρωτάθλημα και ένα τρεμπλ που είναι μεγάλο κίνητρο για όλο το σύλλογο» ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Γούσιος: «Πάμε να παίξουμε τελικούς απροπόνητοι»

Από την πλευρά του ο Πάνος Γούσιος σημείωσε ότι η ομάδα του λόγω των κρουσμάτων πάει ουσιαστικά απροπόνητη στους τελικούς.
«Αρχικά εύχομαι και στις δύο ομάδες να μην έχουν τραυματισμούς γιατί θεωρώ ότι υπάρχει πλέον σημαντική επιβάρυνση με ταυτόχρονη μικρή προετοιμασία λόγω των συνθηκών. Πάμε να παίξουμε τους τελικούς ουσιαστικά απροπόνητοι. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Τζαφερόπουλος- Τσιάνας με παρατηρητές τους κ.κ. Μίγκα- Μεϊμαρίδη.

 

Τελευταία Νέα