Η Λύτρα έκανε την αρχή στο παγκόσμιο κύπελλο του Μιλάνου

Δημήτρης Ντζάνης
Η Παναγιώτα Λύτρα

bet365

Η Παναγιώτα Λύτρα άνοιξε την παρουσία της στο παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου, στο τελευταίο τεστ για το προoλυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο στη Βαλένθια.

Τα προγράμματά της στο στεφάνι και την μπάλα παρουσίασε η Παναγιώτα Λύτρα στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου, το οποίο αποτελεί για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το προoλυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει σε ακριβώς έναν μήνα στη Βαλένθια.

Η αυλαία των προκριματικών στο Μιλάνο, όπου δίνει ραντεβού όλη η διεθνής αφρόκρεμα του αθλήματος σε έναν αγώνα – μικρογραφία του παγκόσμιου πρωταθλήματος με πολύ υψηλό συντελεστή δυσκολίας, συνοδεύτηκε από σταθερές εκτελέσεις για την 16χρονη αθλήτρια, η οποία συγκέντρωσε 31,200 β. στο στεφάνι (19η στο αγώνισμα) και 30,900 β. στην μπάλα (18η) και μέχρι στιγμής βρίσκεται στη 18η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου ατομικού με 62,100 β., αλλά θα προσπαθήσει να ανέβει ακόμα ψηλότερα και να διεκδικήσει καλύτερα πλασαρίσματα το Σάββατο (22/07), στις κορύνες και στην κορδέλα.

Στόχος της Λύτρα στο προoλυμπιακό του ερχόμενου μήνα στη Βαλένθια θα είναι να τερματίσει μέσα στο «τοπ 17» του σύνθετου ατομικού, προκειμένου να κατακτήσει την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η πρεμιέρα των αγώνων στην ιταλική πόλη ολοκληρώνεται με το πρώτο σκέλος του σύνθετου αγώνα του ανσάμπλ, στο πλαίσιο του οποίου η ελληνική ομάδα (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι, αναπληρωματική: Ειρήνη Κονιστή) και άλλες 15 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στα 5 στεφάνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα