Πετρούνιας: Το μήνυμα για τον τελικό και τα «μπράβο» σε Μιλλούση και Εθνική ομάδα

Κώστας Ευθυμιάδης
Πετρούνιας: Το μήνυμα για τον τελικό και τα «μπράβο» σε Μιλλούση και Εθνική ομάδα

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε ποστάρισμά του τόνισε πως έκανε λάθη στον προκριματικό, αλλά θα πάει… ετοιμοπόλεμος στον τελικό.

Δυσαρεστημένος με την εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Οπως παραδέχτηκε, είχε μερικά λάθη στο πρόγραμμά του, ωστόσο ο στόχος του τελικού επετεύχθη και το Μεγάλο Σάββατο θα πάει να τα δώσει όλα για ένα ακόμη χρυσό.
«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη !

Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να είναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω !

Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !

Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!» έγραψε στα σόσιαλ.

Παράλληλα, αποθέωσε την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, που μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε στην ενεργό δράση και κέρδισε δικαιολογημένα το χειροκρότημα όλων.
«Είμαι τόσο περήφανος για την μαμά μας που βγαίνει με χαμόγελο και χάρη! Φεύγεις από την πρώτη σου συμμετοχή, έχοντας τον σεβασμό όλων» έγραψε για την Μιλλούση, ενώ έκανε σχόλιο και για όλη την εθνική ομάδα που βρίσκεται στην Αττάλεια.

Ποστ Πετρούνια για Μιλλουση

«Επίσης θέλω να πω συγχαρητήρια σε αυτή τη φοβερή ομάδα! Τα παιδιά έχουν φοβερές δυνατότητες και είμαι περήφανος για όλους, έναν προς έναν! Η επιτυχία καθορίζεται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι σε εμάς λείπουν! Ομως ο κάθε αθλητής έχει τη δική του ιστορία κι εγώ την γνωρίζω και γι’ αυτό δηλώνω περήφανος για όλους τους!» σχολίασε.

  1. Ποστ Πετρούνια για Εθνικη
 

Τελευταία Νέα