Πετρούνιας: Επιστρέφει στη δράση την Πέμπτη στο Κότμπους

Newsroom
Πετρούνιας: Επιστρέφει στη δράση την Πέμπτη στο Κότμπους

bet365

Την Πέμπτη (23/2) κάνει την μεγάλη του επιστροφή ο Λευτέρης Πετρούνιας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους.

Από το Κότμπους της Γερμανίας ανοίγει η νέα αγωνιστική χρονιά για επτά Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής, με τον Λευτέρη Πετρούνια να κάνει την επιστροφή του.

Μαζί με την υπόλοιπη εθνική ομάδα θα αγωνιστεί στο πρώτο Παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς, το οποίο ξεκινά μεθαύριο, 23/2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Στη διοργάνωση εκτός του Πετρούνια, θα αγωνιστούν και οι: Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Απόστολος Κανέλλος (πλάγιος ίππος, μονόζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Στέφανος Τσολακίδης (πλάγιος ίππος, δίζυγο) στην κατηγορία ανδρών, καθώς και οι Χριστίνα Κιόση (άλμα, δοκός ισορροπίας, έδαφος) και Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος) στην κατηγορία γυναικών.

Την ελληνική αποστολή, που αναχωρεί σήμερα (Τρίτη 21/02) για τη γερμανική πόλη, συμπληρώνουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Βασίλης Τσολακίδης, Κώστας Χατζηζήσης, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και οι διεθνείς κριτές Νίκος Προβιάς, Γεωργία Ζυγούλη.

Οι προκριματικοί της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (23/02) με τα πέντε πρώτα όργανα (Άνδρες: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, Γυναίκες: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (24/02) με τα υπόλοιπα (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, Έδαφος).
Σε δύο σκέλη θα διεξαχθούν, αντίστοιχα, και οι τελικοί των οργάνων, το Σάββατο (25/02) και την Κυριακή (26/02).

 

Τελευταία Νέα