Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας! (vids)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας! (vids)

bet365

Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας δεν θα μπορούσε να λείπει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπιασε το πολυπόθητο όριο και θα είναι παρών στο Τόκιο!

Ο Πετρούνιας έβαλε στην συλλογή του ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα, αλλά το σημαντικότερο είναι πως με τους 15500 βαθμούς που πήρε από τους κριτές προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εκεί όπου για άλλη μια φορά θα διεκδικήσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο!

Το ζητούμενο ώστε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία ήταν να... πιάσει 15.334. Τελικά με μια ακόμη εκπληκτική παράσταση στους κρίκους πήρε 15.500 και μαζί και το εισιτήριο για τους αγώνες που αρχίζουν σε λιγότερο από έναν μήνα.

H εμφάνισή του ήταν εξαιρετική σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, με τον προπονητή του να τον χειροκροτά συνεχώς και τον Πετρούνια να τον σηκώνει στον αέρα, γνωρίζοντας πως το πρόγραμμά τους βγήκε όπως έπρεπε. Εμενε να αποτυπωθεί και στην βαθμολογία, με τον Ελληνα ολυμπιονίκη να περιμένει με αγωνίατην βαθμολογία των κριτών. Οταν την είδε ο Πετρούνιας έτρεξε στην αγκαλιά του καθώς στον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο Ρίο.

 

Τελευταία Νέα