Το #Μένουμε Σπίτι της Γ' Λυκείου της Κερατέας (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το #Μένουμε Σπίτι της Γ' Λυκείου της Κερατέας (vid)

bet365

Το #Μένουμε Σπίτι του Gazzetta.gr μοιράζεται μαζί σας το βίντεο που έστειλε η Ματίνα Αγγελάκη εκ μέρους του Γ' Λυκείου Κερατέας, του οποίου οι μαθητές / μαθήτριες με τον δικό τους τρόπο μας προτρέπουν να προσέχουμε.

Όπως αναφέρει σχετικά η Ματίνα Αγγελάκη «προσπαθήσαμε παρά πολύ μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι και ειδικότερα τα παιδιά που δίνουμε Πανελλήνιες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βίντεο, για να δώσουμε κουράγιο και χαρά και να δηλώσουμε ότι και εμείς, τα παιδιά, πρέπει να μένουμε σπίτι». Πρόκειται για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γ' Λυκείου Κερατέας που υπηρετούν και εκείνοι / εκείνες το σλόγκαν #Μένουμε Σπίτι#.

Το Gazzetta.gr, ως ένα από τα μεγαλύτερα website στη χώρα, συναισθάνεται την ευθύνη του και θέτει εαυτόν στην υπηρεσία των ανθρώπων που το διαβάζουν καθημερινά. Όπως πάντα, είμαστε εδώ για να γινόμαστε η φωνή σας, ή να ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική σας.

Η επισκεψιμότητα του Gazzetta γίνεται ένα εργαλείο στα χέρια σας προκειμένου να αναδείξετε τα καλά που συμβαίνουν γύρω σας και να καυτηριάσετε τα κακώς κείμενα. Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook (όσοι δεν έχετε Facebook μπορείτε να στέλνετε στο [email protected]), φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά σας, από όσα αντιμετωπίζετε στη γειτονιά σας (είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό), και μοιραστείτε την εμπειρία σας με εκατομμύρια ανθρώπους και με εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς χρήστες από όλο τον κόσμο. Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook, το link από οτιδήποτε διαβάσατε/είδατε στα διεθνή media που κρίνετε ότι έχει νόημα να το μοιραστείτε με τους εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας.

Στην πιο δύσκολη στιγμή μας, το Gazzetta σας ακούει και δίνει δύναμη στη φωνή σας. Είμαστε κοντά σας, κι ας είμαστε στα σπίτια μας. Θα το περάσουμε μαζί!

NEWS FEED