Κάντε δικά σας δύο MLS Top S!

Gazzetta team
Κάντε δικά σας δύο MLS Top S!

bet365

Το gazzetta.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το smartphone που τα έχει όλα!

To ΜLS Top S ήρθε για όσους θέλουν το απόλυτο smartphone…στα χέρια τους!

Έφτασε η ώρα να το διεκδικήσεις κι εσύ.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής (μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 12.00) και ένα υπέροχο MLS Top S μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

Η οθόνη ΙPS των 4.5 ιντσών και 16.7 εκ. χρωμάτων, διαθέτει ανάλυση 480 x 854 pixels, προσφέροντάς σου μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής. Mπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 8MP με LED flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση. Επίσης, διαθέτει και κάμερα 3.2MP στην μπροστινή όψη για απίστευτες selfie, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Το MLS TOP S 4G διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισμένο στα 1.0 GHz, που σε συνδυασμό με τo 1GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Tο Android Marshmallow έρχεται για να βελτιώσει τη συσκευή σου σε πολλούς τομείς καθώς περιλαμβάνει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmallow είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα back- ground apps για να μην καταναλώνεται μπαταρία και αυξάνει την διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη φόρτιση. Ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό, σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τα δικαιώματα για κάθε app ξεχωριστά. εισάγοντας ένα νέο μοντέλο αδειοδοτήσεων που επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα στοιχεία των εφαρμογών.

Τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και πολλές εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι, μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη της συσκευής σου με μια κάρτα microSD έως 32GB. 4G LTE για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες σε πλοήγηση και downloading ή uploading multimedia περιεχομένου. Έτσι, θα απολαμβάνεις online games, μουσική και βίντεο στο έπακρο, χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές για loading.

 

Τελευταία Νέα