Μπόκα – Ρίβερ 1-1: Γκολ και κόκκινες σε ακόμα ένα Superclasico (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπόκα – Ρίβερ 1-1: Γκολ και κόκκινες σε ακόμα ένα Superclasico (vids)

bet365

Από ένα γκολ, μια αποβολή και μια τρομερή φάση στο φινάλε για την Ρίβερ στο 90ο λεπτό είχε το μεγάλο Superclasico που ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με το τελικό 1-1 στο «Μπομπονέρα» τα ξημερώματα.
Γουλβς - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η «μητέρα των μαχών» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου δεν έβγαλε νικητή, αφού οι Μπόκα και Ρίβερ ολοκλήρωσαν το ματς παίρνοντας από έναν βαθμό, ενώ, δεν θα μπορούσε μια τέτοια αναμέτρηση να μην έχει και την ένταση που θα οδηγούσε σε κόκκινες κάρτες.

Οι «εκατομμυριούχοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να καταφέρουν να τους διαβάσουν οι «heinezes» και να καταφέρουν εκείνοι να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Ο Καπάλδο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βίγια για το 1-0 στο 41', με την ισοφάριση να έρχεται για την Ρίβερ στο 67ο λεπτό με τον Παλαβεσίνο.

Μάλιστα, δυο λεπτά αργότερα η Μπόκα είδε και τον Σαμπράνο να παίρνει κόκκινη για αγκωνιά σε αντίπαλο, ωστόσο, η αριθμητική ισορροπία θα επανερχόταν στο 79' με τον Κάσκο ν' αποβάλλεται και ν' αφήνει κι εκείνος με δέκα παίκτες την ομάδα του, μη βοηθώντας στην προσπάθεια ανατροπής.

Από... θαύμα δεν σκόραρε η Ρίβερ στο 90ο λεπτό με κόντρα, ανάποδα φάλτσα προτού η μπάλα περάσει την τελική γραμμή και απομάκρυνση την τελευταία στιγμή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα