Μάτος: «Θα ήθελα να παίξω στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 1-0 με γκολ του Τζόλη»

Gazzetta team
Μάτος: «Θα ήθελα να παίξω στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 1-0 με γκολ του Τζόλη»

bet365

Ο Λέο Μάτος μίλησε για ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και το πως περνάει έχοντας επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο Metropolis 95,5, ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στο πως περνάει τώρα έχοντας επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα.

«Η Βάσκο είναι καλύτερα τώρα μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη και η γυναίκα μου κάθε ημέρα μου λέει να πάρω τον Σαββίδη και να του ζητήσω να επιστρέψουμε στην ομάδα και στην πόλη, αλλά της λέω ότι δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Παρακολουθώ όποτε έχω χρόνο τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι με βάση την εικόνα ότι οι φίλοι μου θα κάνουν μία σπουδαία εμφάνιση και θα πάρουν μία μεγάλη νίκη. Διατηρώ επαφές με τους παίκτες, ειδικότερα με τον Αουγκούστο που είναι και πολύ καλός μου φίλος, έχω στενή επαφή κάθε εβδομάδα».

Αναφορικά με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και του Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Χαίρομαι που ο Πάμπλο πήρε την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα και μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε στην Κ19. Μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο καθώς στο πρωτάθλημα υπάρχει μία διαφορά με τον πρώτο Ολυμπιακό. Ο Βιεϊρίνια είναι ένα σπουδαίο πρόσωπο και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και χαίρομαι να τον βλέπω στα δεξιά».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, υπογράμμισε και έκανε και την πρόβλεψη του: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 1-0 με γκολ του Τζόλη, θα ήθελα να έπαιζα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι και θα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μειονέκτημα το ότι δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο καθώς είναι αυτοί που ωθούν τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα