Μαραντόνα: Ζητούν να μπει το πρόσωπό του σε χαρτονόμισμα (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Μαραντόνα: Ζητούν να μπει το πρόσωπό του σε χαρτονόμισμα (pic & vid)

bet365

Την εκτύπωση εισιτηρίων και γραμματοσήμων με την εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα, πρότεινε η γερουσιαστής του Frente de Todos (FDT), Νόρμα Ντουράνγκο, για να τιμήσει τον pibe d’ oro που έφυγε σε ηλικία 60 ετών.
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιθυμούν να τιμηθεί το όνομα του σπουδαίου ποδοσφαιριστή με κάθε τρόπο.

Από την πλευρά της, η γερουσιαστής του Frente de Todos (FDT), Νόρμα Ντουράνγκο πρότεινε να μπει η εικόνα του Μαραντόνα στο χαρτονόμισμα των 1.000 πέσος. Μάλιστα, πρότεινε από την μία πλευρά να μπει το πρόσωπο του και από την άλλη να απεικονίζεται το «Χέρι του Θεού», με το γκολ που πέτυχε με το χέρι στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986 κόντρα στην Αγγλία.

«Η ιδέα δεν είναι μόνο να αναγνωρίσουμε την προσφορά του, αλλά πως θα νιώθουν οι τουρίστες που φεύγοντας θα έχουν μαζί τους και τον... Μαραντόνα. Είναι ο πιο γνωστός πολίτης της χώρας στον κόσμο. Το πρότζεκτ μπορεί να πετύχει, το εξετάζω με νομικούς για να το παρουσιάσω και επισήμως», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα