Ντιέγκο Mαραντόνα: Η αποκλειστική συνέντευξη στην bwin!

Gazzetta team
Ντιέγκο Mαραντόνα: Η αποκλειστική συνέντευξη στην bwin!

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε μια εκ βαθέων κουβέντα με τον Ρομπέρ Πιρές, λίγο πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το «Who Stole the Cup», την ταινία της bwin στην οποία πρωταγωνίστησε ο «θεός» του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί τον χαμό του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο θρύλος της Αργεντινής σημάδεψε για πάντα το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, όντας ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο όμορφο παιχνίδι.

Ο Ντιέγκο ήταν ξεχωριστός και εκτός γηπέδων. Το απέδειξε το 2018, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία της bwin με τίτλο «Who Stole the Cup», πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, ο Μαραντόνα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της bwin, με τον Ρομπέρ Πιρές να παίρνει το ρόλο του δημοσιογράφου και την κουβέντα τους να είναι απολαυστική.

Ο Pibe de Oro μίλησε για την εμπειρία του Μουντιάλ, για το Χέρι του Θεού, για τις απίθανες περιπέτειές του και για τους ποδοσφαιριστές του τότε και του σήμερα. Απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα τα διλήμματα που του έθεσε ο Πιρές, μεταξύ των οποίων το Ρονάλντο – Μέσι και το… Μαραντόνα-Πελέ, ενώ είχε μια φανταστική ιστορία για τον καιρό που βρέθηκε στη Σεβίλλη. Η bwin, για να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα, προβάλει τη συνέντευξη στα Social Media της και παρακολουθώντας την, καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Ντιέγκο δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα