Το ασάδο που... σκόρπισε κορονοϊό στην Εθνική Ουρουγουάης! (pic)

Gazzetta team
Το ασάδο που... σκόρπισε κορονοϊό στην Εθνική Ουρουγουάης! (pic)

bet365

Μετά τους Ματίας Βίνια, Λουίς Σουάρες, Ροντρίγκο Μουνιός και Λούκας Τορέιρα, θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σελέστε, μεταξύ των οποίων ο Ντιέγο Γκοδίν και ο Ντάργουιν Νούνιες, την ώρα που κυκλοφόρησε φωτογραφία με ασάδο των παικτών χωρίς καμία προστασία.

Αυξάνονται και πληθύνονται τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Η αρχή έγινε με τον Ματίας Βίνια, για να ακολουθήσουν οι Λουίς Σουάρες, Λούκας Τορέιρα και Ροντρίγκο Μουνιός, με τους δύο πρώτους να χάνουν το σπουδαίο ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Τα κρούσματα παικτών, χωρίς να υπολογίζονται τα επίσης πολλά από μέλη του τεχνικού τιμ και υπαλλήλους της ομοσπονδίας, έφτασαν πλέον τα οκτώ. Θετικοί, λοιπόν, βρέθηκαν ακόμα οι Ντιέγο Γοδίν, Ντάργουιν Νούνιες, Ντιέγο Ρόσι και Αλέξις Ρολίν.

Την ίδια ώρα, όμως, διέρρευσε φωτογραφία από ασάδο (μπάρμπεκιου) με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών οι οποίοι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν πήραν κανένα μέτρο προστασίας. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις. Και το κακό, έγινε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα